Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2020 18:49 - За господарите на кармата
Автор: hranislav Категория: Други   
Прочетен: 1098 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 24.04.2020 18:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

1."Колкото и странно да изглежда, съществуват някои доказателства (чрез хипноза или други видове въздействие), че душата на зародиша участва в избора на името и датата си на раждане. По време на психотерапевтични сеанси възрастни хора са споделяли, че са имали съзнание за себе си като зародиши и са усещали външните влияния, докато са били  in utero ( в утробата). По време на подобни сеанси някои хора са съобщавали, че преди да се родят, са работили под нечие ръководство, което им е помогнало да изберат съответен живот за настоящето си въплъщение." (Из "Съдбата на вашето дете. Ръководство по нумелогия за родители", Керъл Ейдриън.) .....................................................................................................................................
2."Има несъвместими видове карма, които не могат да бъдат изживени в едно и също тяло, а изискват различни физически тела за своето проявление. Понякога се образуват задължения по отношение на някои хора, които трябва за това отново да се срещнат (Бел моя. : Има се предвид, че човек може да натрупа такива кармични дългове, че да не е възможно да ги изплати в един и същи живот в едно и също тяло поради тяхната същност.) Понякога кармата трябва да се осъществява сред определен народ или определено обществено положение, защото някога е била поставена основа за подобен род карма. 
Затова за всяка душа при нейното въплъщение се прави щателно нагаждане на условията за живот. Това се извършва от
Господарите на Кармата – невидими разумни същества, които управляват великия закон за Космическата Справедливост. В плана на Логос те действат като разпределители на Кармата. (Бел. моя. : Най - общо казано "Логос" означава "Бог"). С всемогъща мъдрост Господарите на Кармата избират и съединяват различни части от кармата на човека, за да се образува общият план на дадения му живот. Те не награждават и не наказват. Те само приспособяват собствените сили на човека, идващи от миналото, така че неговата карма да съдейства за движението му напред в еволюцията. Съдействия и затруднения, радости и мъки, възможности и лишения – това са тухлите, които подготвя Егото за временната си обител. Господарите на Кармата не прибавят и не отнемат нищо. Те само разпределят силите, сътворени от душата, така че крайната цел на човека да бъде достигната възможно по-скоро в периода на преминаване от него на цикъла от раждания и смърти. Каквото и да дадат Господарите на Кармата – радост или мъка, благополучие или нещастие, те имат пред вид само истинската цел на човека, която на сегашния му стадий се състои не в това да бъде щастлив или нещастен, а да прогресира по линията, начертана от Плана на еволюцията. С всяка постъпка, с всяко желание, с всяка мисъл човек променя своето отношение към Космоса и отношението на Космоса към себе си."

Из „Седемте велики тайни на Космоса",
Николай Рьорих (http://www.dar-center.com/article/?article=479.) .....................................................................................................................................
3. Владетелите на кармата.

"На това  Божествено равнище в Шамбала работят още един тип същности -ВЛАДЕТЕЛИТЕ НА КАРМАТА, които директно контролират еволюцията на човешкото царство. Тяхната основна функция е правилното разпределение на Кармата и въздействието им над всеки човешки индивид. 

Те също така осъществяват и контрола над Хрониките Акаша, като едновременно съхраняват информационния фонд и разрешават достъпа до него.


Владетелите на Кармата са трима - Великия Божествен Насочващ, Богиня Свобода и Владичица Нада.

Заедно с Владетелите на Кармата се трудят голяма група Ангели и Посветени, които допълнително регулират Кармата на всички равнища. Освен това Те помагат също така на Душите да се въплъщават в нужното време и срок в съответствие с техния лъчев тип."
(Из сайта на Маг Селена.)

Бел. моя: За Шамбала (Агарта) се смята, че се намира в Хималаите, но в друго измерение. Вярва се, че е обитавана от високоразвити светли души (Бяло братство), които подпомагат духовната еволюция на човечеството. За такива души се смята, че могат да вършат доста неща едновременно, благодарение на висшето си и обхватно съзнание. Хрониките Акаша са информационното поле на вселената, в което се съхранява информация за всичко случило се, случващо се и евентуално за това, което би могло да се случи или ще се случи със сигурност.





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hranislav
Категория: Други
Прочетен: 642268
Постинги: 439
Коментари: 467
Гласове: 1291
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031