Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2019 21:40 - Четец на Акаша (бъдещо изобретение)
Автор: hranislav Категория: Други   
Прочетен: 11110 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 11.02.2019 19:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image В тази публикация помествам две съвпадащи пророчества на ясновидците и духовни учители Едгар Кейси и Петър Дънов. Пророчествата се отнасят до т.нар. "Акашови хроники" - част от Божествения разум, от всепроникващото Вселенското съзнание (известни са още като хрониките Акаша, Книгата на живота, небесни свитъци, Вселенски суперкомпютър, Божия книга на спомените, Универсална памет на природата, Вселенско поле на познанието, Информационно поле...).

Тази вселенска библиотека представлява фундаментална етерна субстанция с електродуховен характер, върху която неизлечим отпечатък оставят всеки звук, светлина, движение или мисъл от възникването на познатата ни вселена. В нея се съдържа пълна информация за абсолютно всичко, което се е случвало, случва се, ще се случи или би могло да се случи някъде във Вселената. Всичко, което е съществувало, съществува, би могло да съществува или ще съществува като мисъл, чувство, действие... Според мистиците Акаша съхранява информация не само от обективна гледна точка, но и през призмата на емоциите и мислите на всеки засегнат в дадена ситуация.

"През 1934-та Кейси изнесъл лекция, в която наблегнал на реалността на Акашовите хроники. Казал на публиката си: "Никога не си въобразявайте, че вашият живот не оставя следа в Книгата на живота! Аз я намерих! Виждал съм я! Тя се пише непрекъснато! Вие сте авторите!". През същата година бил разгледан фактът, че хрониките се изписват с някакъв вид "етерна енергия", подобна по естество на енергията на мисълта. Тъй като буквално представляват енергиен отпечатък, Кейси заявил, че някога ще бъде възможно създаването на машина, която може да анализира тази енергия и да "чете" съдържанието на хрониките (443-5). Въпреки че тълкованията сочат, че някога тази машина ще стане реалност, и сега има начини човек да черпи сведения за историята на своята душа."
(Из "За Акашовите хроники", стр. 219, Кевин Тодеши.)

И днес Акашовите хроники са достъпни, но само за истинските ясновидци. След време ще бъдат достъпни и за хора невладеещи ясновидство, защото ще бъде изобретено специално устройство, за което е пророкувал и българският гуру:

87.
Един ден беседите на Христос ще се възпроизвеждат. В Природата нищо не се губи. Един ден не само ще се чуят проповедите му, но и ще се види всичко, което е ставало. Христос е говорил много, а съвсем малко е записано в Евангелията.

849
Природата регистрира всички събития, които са ставали от памтивека досега. И сега прави същото, остава само вие да откриете тези клишета, за да не се лъжете с разни теории и хипотези. В Природата няма нищо скрито-покрито, всичко е отбелязано в нейните хроники.


(Из "Заветите на Учителя Дънов", Иванка Стоилова)



Гласувай:
5



1. rosiela - Темата ми е напълно позната.
10.02.2019 22:13
" И помислите ви знам" е казвал Исус Христос и така е записано в Библията.
Нищо чудно и Акашиевите хроники да станат достъпни в следващите космични раси. Те и сега не са недостъпни за преминалите отвъд.
Не съм чела на Кевин Тодеши, но съм чела и препрочела всички книги на Силвия Браун, а те са много. Прочута американска ясновидка, родена на 18 октомври 1936 година. Жива е още, дали практикува не знам. На Сал Ракели и още много други, на Реймънд Моуди, лекарят, американец. Имам и две книги на Кейси, но там не пише за такава лекция. А едната е за живота и делото му.
Много интересна тема повдигате, но хората нямат понятие, повечето.
цитирай
2. krumbelosvet - Почти е сигурно, че
11.02.2019 11:19
"четящото устройство" го има всеки човек, но е блокирано от добавен софтуер. Хиляди са примерите как някоя "поврада" на тоя софтуер ОТКЛЮЧВА четенето.
Представям си как на Страшния Съд мигат на лапавица блоговите псувачи....
цитирай
3. krumbelosvet - ПП:
11.02.2019 11:28
Май у Еклесиаст в Стария Завет пишеше, че "Божията светлина е десет хиляди пъти по-силна от слънцето". Това означава, че НЕ ФОТОНИ носят информацията, а по-фина частица, НЕВИДИМА за днешния човек. Примерно "гравитон".
цитирай
4. radostinalassa - Тази частица е ефирът.
11.02.2019 18:13
Ние сме живи благодарение на ефира.
цитирай
5. krumbelosvet - Що е ефир
11.02.2019 19:01
Няма общо мнение. Може да се спори за сериозността на всяко отделно мнение.
По скромното ми мнение, ДОКАЗАНИЯ ДУАЛИЗЪМ между лъчение и частица, е преход към теория на ефира. Ние говорим за "тъмни" лъчения и материя, но физиците все още ги търсят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hranislav
Категория: Други
Прочетен: 641730
Постинги: 439
Коментари: 467
Гласове: 1291
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031