Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2020 12:12 - За податливостта на фини влияния (1)
Автор: hranislav Категория: Други   
Прочетен: 507 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 14.03.2020 12:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
С настоящата поредица чисто и просто споделям с вас информация, която намирам за любопитна. Не одобрявам магиите и не призовавам към тяхното правене. Магията е енергийна намеса, която рано или късно се връща като бумеранг към извършителя и! Изгодата, която носи е пагубна и илюзорна! Не правете магии! Ако друг прави магии по ваша поръчка, също ще си понесете последствията, които няма да са приятни! Никой не може да избегне действието на кармичния закон.

Пишейки за "фини влияния" включвам всякакви нетелесни въздействия, при осъществяването на които участват мисъл и слово и които са насочени към това да се постигне определен ефект върху мисленето, чувстването или физическото състояние на лицето към което са отправени.
Ако някой изпълняващ магически ритуал иска да е по - голяма вероятността да постигне целта, която преследва с ритуала си, то би трябвало да отчете това налице ли е синхрон по отношение на определени обстоятелства.
Извършването на ритуала във възможно най - подходящото за постигането на поставената цел време, може да доведе до успех или до провал в по - голяма степен, отколкото ако моментът не е възможно най - добрият. Достатъчно вещите в магьосничеството люде са наясно, че най-доброто време за извършването на заклинание или изпращането на проклятие е, когато поставеният на прицел обект е във възприемчиво състояние (а който е наясно, че всичко се връща и че няма да избегне последствията на своите пъклени дела и не е прекалено подвластен на омразата си към еди кого си - не би следвало да прибегне до магии).
Възприемчивостта за енергията на магьосника е най - голяма, когато получателят на съответното въздействие е възможно най-пасивен. Най - пасивни сме, когато спим. Тогава няма голямо значение колко силна е волята ти. И физически, и психически - човек е най - уязвим именно докато спи.
В определени периоди от цикъла на съня, хората са по-податливи към външни влияния. Такъв е периодът на дълбок сън, който обикновено трае от четири до шест часа, след което започва периода на „сънуването“, който трае два или три часа до събуждането. По време на това „сънуване“ умът е най-възприемчив към подсъзнателни влияния.
Ако един магьосник желае да направи заклинание срещу човек, който обикновено си ляга в 22:30 вечерта и става в 6:30 сутринта, най-удачното за изпълняване на ритуал време би било към 4:30 сутринта (или два часа преди събуждането на обекта на въздействие).
Когато сме под хипноза, също сме по - податливи на негативни внушения.
За да има по - голям шанс за постигането на поставената цел, един магьосник би трябвало не само да се съобрази с режима на бодърстване и сън на набелязаната от него жертва, но и да се намира във възможно най-добрата си форма, за да може атаката му да е по - силна. Същото като във футбола: в колкото по - добра форма си, толкова по - голяма е вероятността да вкараш гол (в случая, голът може да е съответното лице да възприеме някаква твоя мисъл и да действа съобразно нея; такива голове обаче - в дългосрочен план са си автоголове).
Други плодотворни за податливост на внушения моменти в ежедневието ни са моментите, когато умът ни блуждае или когато скучаем, или когато ни се струва, че времето минава мъчително бавно.
Ако жена е на прицелът на нечие сексуално заклинание, важност представлява менструалния й цикъл. Обикновено жената е най-достъпна сексуално, непосредствено преди или след този период. Следователно времето за сън през тези периоди е най-ефективно за внушаване на мисли или подбуди от сексуален характер що се касае до обекти жени.
Вещиците имат по-голям обхват от време, през което да правят заклинанията си за харесаните от тях мъже. Тъй като мъжете по принцип са по-сексуални от жените, синхронизирането при тях не е толкова важно. Мъжете са по - лесна плячка за сексуалните магии от жените. И все пак: годишното време след пролетното равноденствие е период, в което мъжките мераци се засилват и е по - голяма вероятността за омагьосване. Ако обектът на омагьосване е импотентен, вещерското въздействие няма да даде резултат.


Тагове:   магия,   мистика,   влияния,


Гласувай:
1




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hranislav
Категория: Други
Прочетен: 641750
Постинги: 439
Коментари: 467
Гласове: 1291
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031