Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2021 14:55 - ДОЛНИ ГАЩИ ЗА ЗНАМЕ
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 729 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ДОЛНИ  ГАЩИ  ЗА  ЗНАМЕ

    Свалил си долните гащи банкянският тюфлек и ги набучил на една сопа. Развял ги като знаме и обикаля из родината. Хвали се, че благодарение на него живеем по-добре от преди, когато са управлявали комунистите. Самият той не е върнал членската си книжка от БКП, както и две трети от бандата му са бивши комунисти, но видите ли, той се борел против тях…!

   Ние българите сме свикнали да ни лъжат, но чак пък толкова е прекалено! На фона на най-голямата смъртност, заболеваемост, най-зверските кражби, корупция и престъпления  в цяла Европа, та дори и  света, тулупа житка с джипката и дава интервюта на мисирките от продажните телевизии. Учи ни как да се ваксинираме, как да работим или живеем, защото той много ги разбира тия работи. Той може да даде акъл и на инженер, и на доктор, и на учител! Защото е прост и другите го разбират! Нали според него и те са прости! Как беше? Лош материал или нещо от сорта!

   И този самовлюбен, лъжлив и страхлив боклук, без грам достойнство, но  нагъл до безумие, благодарение на когото се превърнахме в сметището и тоалетната на Европа, заради когото задлъжняха и внуците ни, се готви още да „управлява“, защо не дори  като президент !!! Чудя се, няма ли в държавата поне един свестен психиатър, който да го диагностицира и прати там, където реално му е мястото - в лудницата!

  Вече цяла година тулупа се държи във властта, благодарение на измислената пландемия! Отваря и затваря държавата когато му пекне, унищожава фирми и заведения, затрива училища и болници с гнусни нареждания, да се носят парцали на лицето дори от децата! Тулупа се е продал на сатанистите и изпълнява раболепно заповедите им! И макар абсолютна карикатура, той им върши перфектна работа! Защото от една страна ни показват, как най-голямото чучело в държавата може да е на върха, а от друга да знаем, че нямаме право на глас, на свобода и дори на мислене! Защото ако такова недоразумение ни „управлява“, значи не заслужаваме нещо по-добро! Неформално ние сме роби и всекидневно го потвърждаваме чрез действията или по-скоро с бездействието си!

   Сатанинския план за унищожаването ни върви по план! Медиите лъжат до посиняване, народа се чуди как да оцелява, но вместо държавнически решения, от сутрин до мрак ни повтарят: - Кромид, ваксини, пландемия, умрели, оживели, избори, избори, избори…БЕЗ  ИЗБОР!

  И на отвратителните телевизии като тръгнат едни безумно гнусни, стари, продажни, политически мутри, и като се изреждат един след друг да лъжат повече от барон Мюнхаузен  разбираме, че тая мухлясала политическа система не може да ни предложи нищо повече от възпроизводство на трупни глисти и мухлясали идиоти!

   Едно е вярно! Жизнено важно е да се промени животът ни, но не с наложения от година терор на медицинския фашизъм! Не с отровите, които се опитват да вкарат в телата ни под формата на „ваксини“, нито с дискриминационните кромид - паспорти! Нужно е възможно по-голяма маса от хора да проумеят световната лъжа с пландемията и да реагират адекватно на геноцида срещу нас! Глупците така или иначе ще си идат от тоя свят, след като ги боцнат с панацеята три - четири пъти! Въпросът е останалите, на които психопатите ще пречат да работят, пътуват и живеят нормално, как да отвърнем на злото срещу нас?!  А е възможно и дори задължително да се бием в тази война, защото иначе си отиваме, при това буквално от този свят! Изводите от войната до сега са няколко! За да запазим разума и здравето си е нужно да:

-         Не се гледат никакви „новини“ по телевизията!

-         Не се приемат от никого лъжите за евентуалното ни „ваксиниране“!

-         Не се слагат парцалите на лицето!

-         Не се затваряме у дома!

Пландемията е политическа, а не медицинска и за да я игнорираме трябва да вярваме в себе си, а не на лъжливите политици, мисирки и продажни лекари! Нужно е да се обединяваме и да си помагаме! Нужно е да се уважаваме и обичаме! Враговете ни искат да унищожат точно това - човещината ни! Ако имаме кураж да отстояваме правата и свободите си, ще победим!

  Красимир   Бачков




Гласувай:
5


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. morskipesni - България в момента НЕ СТАВА за живеене.
01.03.2021 16:33
Докато има тюфлеци като Боко Свирката (пожарна, да не си помислите нещо!), няма как да е иначе.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430149
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031