Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2021 17:15 - ЩУРЦИТЕ И НИЕ
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 1451 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ЩУРЦИТЕ  И  НИЕ

Това лято беше особено. Всички знаехме, че нещо неприятно се случва, но си траехме с надеждата, че както в повечето пъти  ще отмине и ние ще продължим да си живеем по старому. Уви, този път беше различно! Шепата богати изроди по света бяха натрупали  полезен  опит в  световните манипулации  и в един миг включиха всички възможни медии, за да ни натрапят, че трябва да се страхуваме! Кромидът бе само поводът, а ваксините и всички останали ограничения на свободите ни бяха последствия. И лъжите, повтаряни хиляди пъти в денонощие трябваше да свършат повече от половината работа, но кой знае защо не успяха! Повечето нормални хора не вярваха на медийната пропаганда. Те разбираха, че нещо неприятно за тях се готви и дори вече се случва, но не можеха да реагират адекватно на заплахата. Така стигнахме до един момент, в който нито зрителите вярваха на лъжите, нито гнусните гурута от НОЩ  успяваха да предизвикат нещо повече от насмешка  у хората. Както се казва „забихме“  и изход от това невъзможно положение не се виждаше!

   И тогава щурците запяха! Пак беше лято и човек трудно можеше да заспи от жега. Луната се бе изтъркаляла като огромна медена пита и ни бъркаше под клепачите, за да не спим. Всичко приемаше причудливи, уродливи форми и малко ни трябваше за да полудеем! И тогава се появи един обикновен, възрастен мъж, който тихо каза:

-         Не се бойте, хора! И това ще мине! Само трябва да вярвате в доброто и да не се страхувате от нищо!

И наистина, малко по-късно всичко се оправи! Защото само извратени, ненормални мозъци можеха да наложат забрана на хората да дишат, да покриват с парцали лицата си и да се изолират един от друг! А една жена от малък български град се отказа от живота, за да спаси останалите. Тя купи арбалет от един магазин за спортни стоки и зачака. Не и трябваше много време, за да издебне първият от гнусните лъжци и манипулатори. Те ,за разлика от предателя с власт, не разполагаха с лична охрана. Така тя натисна спусъка и стрелата прободе жалкото тяло на мръсника! След това се наложи да убие още няколко подлеца, за да разберат всички, че гадовете нито са толкова  недосегаеми, нито токова силни!

    И пак беше жега, и пак щурците запяха лятната си песен! Тези, които бяха оцелели, се радваха на мига. Всичко останало следваше извечайния  ход на човешката история, заедно с всичките и грешки, и успехи.

   Свободата  бе най-важното човешко откритие от памтивека насам и никой, и нищо не можеха да я заменят! А животът бе по-силен и продължаваше….!

 

  Красимир  Бачков




Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430548
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031