Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2021 19:41 - Псевдопандемия
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 1641 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 04.07.2021 19:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Псевдопандемия Иън Дейвис

image

Covid 19 беше и е  псевдопандемия . Това беше грубото преувеличение на заплахата, породена от респираторно заболяване с ниска смъртност, сравнимо с грип.

В  pseudopandemic  е психологическа работа (Psy-оп), предназначен да тероризира обществото. Целта беше да се приучат хората към драконовска система на държавно потисничество чрез запознаване с механизмите на държавата за биосигурност.

В  pseudopandemic  , се основаваше на грипоподобно заболяване, което, независимо от техния произход, не е бил и не е заболяване, което основателно може да се счита за причина за наличието на  "пандемия".  Единственият начин той да бъде описан като такъв е чрез премахване на всякакви позовавания на смъртността от дефиницията на Световната здравна организация.

COVID 19 е заболяване, което има профил на разпределение на възрастта на смъртността, неразличим от стандартната смъртност. За разлика от грипа, който непропорционално засяга младите, по отношение на заплаха за живота, COVID 19 е бил и е напълно незабележимо заболяване.

Ако не беше политическата театралност и масовата медийна пропаганда, започнала в Китай, никой, извън медицинската професия и страдащите от COVID 19, не би направил забележка за това заболяване.

Илюзията за претоварени здравни услуги е създадена чрез масово намаляване на техния капацитет и нива на персонал, като едновременно с това се преориентира към здравеопазването, за да се отнасят към всички, които имат респираторно заболяване, като вирусни носители на чумата.

В действителност псевдопандемията отчита   необичайно ниски нива на заетост в болничното легло. Въпреки това, поради натрупаните допълнителни политики и процедури, здравните услуги бяха хвърлени в безпорядък.

Това беше комбинирано с използването на тестове, неспособни да диагностицират каквото и да било, като  доказателство  за „случай на COVID 19  “.  Това позволи на правителствата по света да отправят абсурдни твърдения за нивото на заплаха. Те разчитаха на фалшива наука и нежелани данни през цялото време. Тъй като симптоматичното заболяване и произтичащата от това смъртност са относително ниски, те твърдят, че хората без никакви признаци на заболяване (  асимптоматичните ) разпространяват заразата.

Това беше ужасна глупост. Няма доказателства, че  асимптоматично е  заразил някого. Изложени на риск от тежко заболяване са малкото малцинство от хората, които вече са имали сериозни съпътстващи заболявания, често поради възрастта си.

След това масовите арести (заключвания) и други мерки, като носенето на маски за лице, бяха използвани за увеличаване на риска от инфекция, за намаляване на широки нива на имунитет на населението и създаване на фалшиво впечатление за  извънредна  заплаха за общественото здраве. Премахването на здравните грижи за всяка друга болест, включително рак и исхемична болест на сърцето, заедно със здравните разходи за увеличаване на лишенията и имуносупресорите, бяха използвани, за да укрепят илюзията за пандемия.

Това не означава, че COVID 19 не е убил хора, но умрелите от болестта са малък процент от общия брой на заявените. COVID 19 не е имал видимо въздействие върху смъртността от всички причини. Увеличението над една от най-ниските средни стойности на смъртността за всички 5 години се дължи главно на оттеглянето на здравните услуги, тъй като нарастващият брой на хората умира в собствените си домове или в претоварени грижи, без да получи нормална медицинска помощ.

Въпреки тези усилия смъртността през 2020 г. все още е едва 9-та най-висока през първите две десетилетия на 21-ви век и една от най-ниските стандартизирани възрастови нива на смъртност през последните 50 години.

COVID 19 практически не представлява риск за хората в трудоспособна възраст и изобщо не представлява риск за младите. Няма доказателства, че децата са изложени или са изложени на някакъв риск. Закриванията на училищата бяха част от  псевдопандемичната  пси-операция. Те създадоха подвеждащото впечатление за  извънредна ситуация  и предоставиха измамна обосновка за ваксиниране на деца.

В  pseudopandemic  е планирано да доведе до пълната трансформация на нашата култура и общество. Това необратимо промени отношенията ни с правителствата, причини катастрофални икономически смущения, спря световната търговия и видя, че милиони стават зависими от държавните субсидии. В  pseudopandemic  беше залп отвор в световен преврат.

Новият  псевдопандемичен  апарат за биосигурност е предназначен да контролира нашето поведение, тъй като сме принудени чрез глобална трансформация. Тези, които стоят зад  псевдопандемията,  възнамеряват да променят Международната парична и финансова система (IMFS) и да установят глобално управление под формата на технокрация. Технокрацията е неофеодална, тоталитарна система, основана на  комунитарни  принципи.

Ще ни бъде предложена илюзията за демокрация на участието чрез необходимото ни участие и вяра в  „гражданското общество“.  Гражданското общество ще бъде  „заинтересовано лице“  в технокрацията. Въпреки това,  на гражданското общество  ще бъде разрешено само за извършване на политики, определени в световен мащаб.

Приложната психология беше използвана през цялата  псевдопандемия, за  да се определи нашата  „среда за избор“.  Бяхме принудени да вярваме, че спазването на правилата е отговорен и морален избор. В действителност поведението ни умишлено се променя, за да гарантираме спазването на диктатите на държавата по биосигурност, подготвяйки обществото за преход към технокрация.

Новият глобален IMFS се основава на търговията с въглерод и в момента се изгражда пазар на въглеродни облигации на стойност 120 трилиона долара. Активите се определят от гледна точка на техните показатели за капитализма на  заинтересованите страни,  които оценяват инвестициите в зависимост от оценката им за околната среда, социалното и управлението (ESG).

Тези показатели са установени от Световния икономически форум, работещ в партньорство с централните банки, Банката за международни разплащания (BIS) и други заинтересовани капиталисти, като инвестиционната компания BlackRock.

Глобалната система на централните банки, оглавявана от BIS,  "се насочва директно"  чрез пряко финансиране на държавната политика. Те обвързват паричната политика с фискалната политика, което означава окончателен контрол на всички държавни разходи от страна на BIS. Съветът за финансови услуги на BIS регулира ESG и определя стойността на  устойчивите  финансови активи.

По този начин глобалната технокрация ще улесни продължаването на дружеския капитализъм, тъй като само правилните  заинтересовани страни  ще получат одобрения ESG рейтинг. Тези, които не го правят, няма да могат да наберат необходимия инвестиционен капитал и ще бъдат принудени да напуснат бизнеса.

„Преминаването директно“  започна преди Световната здравна организация (СЗО) да обяви глобална пандемия. Всички икономически и финансови отговори на  псевдопандемията , като пакети за отпускане и бизнес подкрепа, бяха договорени като част от плана за  „директно преминаване“  през август 2019 г.

Така нареченият икономически стимул за количествено смекчаване (QE) е измама. Тя се основава на необузданата монетизация на дълга в безпрецедентен мащаб. Преминаването директно  означава, че токсичните боклукови активи на финансовите институции са поети в балансите на централните банки. По този начин се създават невъобразими нива на публичен дълг, които никога не могат и никога няма да бъдат изплатени.

Парите за QE, създадени от абсолютно нищо, са изпомпвани на финансовите пазари за продължаващото обогатяване на правилните  заинтересовани страни . Голямото разширяване на паричното предлагане скоро ще доведе до хиперинфлация. Масовата безработица, която ще се появи в резултат на строгите икономии, причинени както от зашеметяващите нива на дълга, така и от прехода ни към нов IMFS, ще създаде стагфлация.

Новата нетна нулева въглеродна икономика ще означава постоянни икономии за мнозинството. В  Technate  ще осигури универсален основен доход (UBI), или някакъв вариант на концепцията, за да бъдат платени в Централната банка Digital валути (CDBC). Това ще означава, че никой няма да има собствени пари, освен избраните  заинтересовани страни , тъй като всички транзакции ще бъдат наблюдавани и контролирани от централните банки.

Тези, които се противопоставят на неофеодалната власт на корпорацията, заинтересованата страна Technate и отказват да се съобразят с налагането на задължения за биосигурност, ще имат ограничена или изключена CBDC. В  pseudopandemic  е установила рамките на биологичната сигурност държавата, която ще контролира всички ни живот. Паспортите за ваксини са врата към пълна биометрична идентичност за всеки гражданин в  новия нормален  Technate.

От нас ще се изисква да покажем биометричния си идентификатор при поискване. Достъпът до стоки и услуги ще бъде наблюдаван и ограничен по желание на Technate. UBI и CBDC, комбинирани с биометричен идентификатор, ще гарантират спазването ни. Централните плановици на Technate ще контролират системата, контролирана от AI, която автоматично ще ограничи свободите на онези, които се противопоставят на правилата, определени от капиталистите на  заинтересованите страни .

Както разбираме в момента, парите вече не се изискват от тези, които стоят зад  псевдопандемията . Икономиката с нулеви нулеви въглеродни емисии им позволява да се възползват от контрола върху  „глобалните общи неща“. Това означава, че те ще властват над всички природни ресурси на Земята. Цялата земя, океаните, атмосферата и дори космосът се преобразуват в активи чрез  показателите за капитализма на заинтересованите страни .

Ние не само нямаме собствени пари, но и нямаме достъп до ресурсите, от които се нуждаем, за да оцелеем, без разрешение от Technate. Въпреки че тази система на технокрация се планира повече от век, финансовият колапс през 2008 г. накара  псевдопандемичните  планиращи да увеличат темповете на трансформация. Монетизирането на дълга отдавна беше източникът на тяхната власт, но този IMFS беше неустойчив. Тъй като всички пари бяха дълг, евентуалният им срив беше неизбежен. Той премина точката на липса на връщане през 2008 г.

С установения им  директен  план сцената беше поставена за  псевдопандемията . SARS-CoV-2 предостави перфектната възможност и  основните конспиратори  зад  псевдопандемията  бяха тренирали екстензивно в готовност за операцията. След това бяхме подложени на пропагандна кампания в масовите медии и военните части за информационна война бяха разположени, за да контролират нашата  „среда за избор“.

Научните и медицинските съмнения бяха цензурирани, тъй като беше използвано спирането на нормалните демократични процеси, за да се въведе състоянието на биосигурност. Приети бяха закони, позволяващи на правителството да извърши всяко престъпление, което пожелае, в преследване на капиталистическите  цели на устойчивото развитие . Законите за прекратяване на правото на протест и цензура на свободата на словото се движат безпроблемно през законодателната власт, тъй като националните правителства, които са не повече от партньори на заинтересованите страни   в  новата нормална  технокрация, ни подготвят за идващия Technate.

За  основните конспиратори  на  псевдопандемията  това е осъществяването на тяхната отдавна мечта за глобално управление. Те са потопени в митологията на евгениката и контрола на популацията. След като имат пълен контрол над  глобалните общи неща,  те вече няма да се нуждаят от нас като потребители и се стремят към значително намаляване на населението.

Колкото и безумно да звучи всичко това, доказателствата,  изследвани в псевдопандемия , са поразителни. Изправени сме пред глобалния неофеодализъм, освен ако не действаме сега. В това се крие нашата надежда.

На  основните заговорници  нямат реална власт. Илюзия е, че те отчаяно искат да поддържат. Те инвестират милиарди в пропаганда, хибридна война и системи за сигурност, защото са ужасени, че ще осъзнаем какво правят.

Техният план може да успее само ако вярваме на лъжите им и се съобразяваме с техните заповеди. Ако не го направим, нищо не могат да направят.

Можем да нулираме света.

image Псевдопандемията е новата книга на Иен Дейвис. Предлага се, както в запален, така и в меки корици, от Amazon и други продавачи. Или можете да се абонирате за In This Together за безплатно копие.


Тагове:   псевдопандемия,


Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39972878
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31041
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930