Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2020 20:22 - Едгар Кейси - "Русия - Надеждата на света"
Автор: hranislav Категория: Политика   
Прочетен: 647 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Едгар Кейси - "Русия -
Надеждата на света"
от Джеф Ренс1
14.07.2008 г.
image

Тълкуванията на най-великият медиум на Америка съдържат извънредно голямо количество данни, които често смайват читателя със своята прецизност и прогнози за бъдещи събития. От преди много години, от времето на Студената война, помня тълкуване за това как Кейси заявил - докато е в една от неговите самостоятелно предизвикани транс сесии - някои забележителни неща за Русия.
Днес, голяма част от света вижда Русия и брилянтното лидерство на Владимир Путин като единствена надежда за спирането и злокачественото разпространение на световния ционизъм2.
Подписването на новото Руско-Иранско стратегическо газово и нефтено споразумение в Неделя, 13 юли, допълнително изглежда да подчертава че всяка атака срещу Иран може да въвлече Русия директно и незабавно в конфликта на страната на мира и запазването на свободен и независим Среден Изток, а някои биха казали: свободен и независим свят.

Следващите две извадки от тълкуванията на Едгар Кейси са доста необикновени според всяка мярка.

ПЪРВО -
В този кратък пример, Кейси - през 30-те години - посочва "греховете" на ключовите нации:

Америка - забравила е "в Бог ние вярваме"
Англия - самонадеяност
Франция - похот
Китай - изолационизъм
Индия - интернализация на познанието3
Италия - раздори

Той каза: "Русия ще стане фар на надеждата за света". Изявлението за самонадеяност на ционистските лондонски банкстери в Англия е удивително. Само погледнете ционисткото завладяване на Европа в рамките на ЕС.
Коментарът, че Америка е забравила "Вярваме в Бог" е зловещо точен. Не забравяйте, че тези твърдения са били направени през 30-те години.

ВТОРО -

В този по - подробен профил на неговата сила, Кейси прави редица почти изумителни прогнози -

Кейси прогнозира началото и края и на Първата и на Втората световни войни, както и края на Голямата депресия през 1933 г. През 20-те години, той пръв предупреди за задаващата се расова вражда в Съединените щати, а през 1939 г. той предсказва смъртта на двама президенти в длъжност;

"Очакват ви размирици - очакват ви борби между капитала и труда. Очаква ви разделение в собствената ви страна, преди вие да имате вторият от президентите, който няма да доживее до края на мандата му... мафиотско управление!"

Президентът Франклин Д. Рузвелт умря в длъжност през април 1945 г. През ноември 1963 г., президентът Джон Ф. Кенеди беше убит в Далас, Тексас, когато расовите напрежения в Съединените щати бяха в разгара си.

"Освен ако не са налице повече взаимни отстъпки, за тези, които произвеждат, с по - добро разпределение на излишните печалби от труда, ще да има по-голям смут в страната."

През октомври 1935 г., Кейси говори за предстоящата война в Европа. Австрийците и германците, каза той, а по-късно японците, ще завземат страни.

"По този начин, невидима сила, постепенно растяща, трябва да доведе до почти пълна противоположност на нацистите, или арийската тема. Това постепенно ще доведе до нарастване на враждебността. И освен ако няма намеса от това, което мнозина наричат свръхестествени сили и влияния - които са активни в делата на държавите и народите - целият свят като че ли ... ще бъде подпален от милитаристични групи и хора, които са на власт за разширяване на експанзията."

(Ясно е, че тази "невидима сила" е ционисткият банков картел и неговото насилствено вкарване на Съединените щати във Втората световна война срещу Германия чрез мошеничествата на Федералния резерв и на лондонските и уолстрийтските ционистки банкстери. Малцина си спомнят, че болшевишките комунистически ционистки евреи са били на няколко седмици от масивна инвазия срещу Германия и цяла Европа, когато Хитлер ги бие с удара с операция "Барбароса", надявайки се да унищожи комунизма / болшевизма веднъж завинаги.)

Чрез Русия, каза Кейси идва надеждата на света. Не по отношение на това, което понякога бива назовавано комунизъм или болшевизъм - не! Но свобода - свобода! Така всеки човек ще живее за неговия ближен. Принципът е роден там. Това ще отнеме години, за да бъде кристализирано, но все пак от Русия идва отново надеждата на света."

Кейси също прогнозира възможността за Трета световна война. Той говори за раздори, възникващи ... "в Либия, и в Египет, в Анкара, и в Сирия; през проливите около тези райони над Персийския залив."

По-късно, когато го попитали през юни 1943 дали не би било възможно да се работи в посока за постигане на справедлива международна световна валута или стабилизиране на международните нива на обмен, когато войната (Втората световна война) е приключила, Кейси отговори, че ще се отнеме много, много дълго време преди да това да се случи. В действителност, той каза: "може да има нова война (Трета световна война) по време на тъкмо такива условия."
_____

Не може да бъде схванато по-ясно от това. Последният параграф от 1943 точки за световния финансов престъпен картел, без съмнение банковите и финансовите контрольори на лондонското сити, предотвратява истинската и справедлива стабилизация на световната икономика след като Втората световна война е приключила. Днешните "нива на обмен" са определяни от световните "валутни" господари - нефтените и енергийни и банкови картели - и контрола и манипулацията на всичко от тази сега не чак толкова "невидима" сила.

Кейси беше невсравним в своите видения, и се оказва, че г-н Путин и Русия стоят в пролома по отношение на възспирането, за момента, на "невидимата сила" (световния ционизъм) от получаването на пълен контрол над Запада.

Русия е единствената пречка ("надеждата на света") по отношение на това, и Буш-Чейни-ционисткият заговор е безспорно опитващ се да принуди Русия към война посредством усилията за разполагане на фалшивия "Буш защитава-Европа-от-Иран" "противоракетен щит" в Източна Европа. Русия сега казвам, че ще отговори "военно" на такова разполагане.

Ние сме на ръба, както изглежда по протежение на много от линиите "видени" от Кейси преди повече от 60 години в последната година от живота му. - Джеф Ренс.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Преводът 4 е мой. Статията в оригинал на английски език може да бъде прочетена тук: http://www.rense.com/general82/hope.htm. 

Пояснителни бележки:

1. Джефри Шиърър Ренс е водещ на развлекателно американско радиопредаване, в което той и събеседниците му коментират различни теми. Неговото шоу, "Програмата на Джеф Ренс", разгласява различни конспиративни теории.
Радиопрограмата и сайтът на Ренс популяризират конспиративни теории за 11 септември, съобщения за НЛО, паранормални феномени, създаване на болести в лабораторни условия, Кемтрейлс, доказателства за напреднали древни технологии, поява на енергийни технологии, и алтернативна медицина.
Писания на Ренс и уебсайта му са били определяни като антисемитски от Антиклеветническата лига и Southern Poverty Law Center (нещо като американски еквивалент на българския хелзинкски комитет).

2. Ционизъм - според Уикипедия ционизмът е форма на национализъм на евреите и еврейската култура, поддържащ идеята за еврейска национална държава на територията, определяна като Земята на Израел. Явно мистър Ренс разглежда ционизма като еврейски национализъм насочен към завладяване на света. Виждане, което превелият статията му нито приема, нито отхвърля.
3. Интернализация на познанието - мисля, че се касае за свеждане на екзистенциалното познанието просто до съвкупност от ритуали и вярвания, които биват насаждани в съзнанията на хората. Заменяне на истинското търсене на Бог със система от повтаряне на разни обредни действия без насърчаване на търсенето.

4. Не претендирам за безпогрешност на превода. Ако някой достатъчно знаещ английски установи грешки в него, моля да ми пише, за да нанеса съответните корекции.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hranislav
Категория: Други
Прочетен: 656134
Постинги: 439
Коментари: 467
Гласове: 1293
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930