Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2022 19:53 - Нововъзрожденска България
Автор: hranislav Категория: Забавление   
Прочетен: 3457 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 06.11.2022 14:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
НОВОВЪЗРОЖДЕНСКА БЪЛГАРИЯ

Начело на един обновяващ се свят! Денят на победата!


  През 2026 г., няколко години след смъртта на Владимир Путин, макар и победителка в руско-украинската война от 2022 г., изморената Русия погива в резултат на вътрешни борби подклаждани от САЩ. Бедността на големи маси от населението (донякъде изкуствено предизвикана), олигархичните, междуетническите и политическите противопоставяния, както и цветните прозападни революции довеждат до кървав разпад някога единната и могъща Руска федерация. Отделни източни територии биват анексирани от САЩ и от тях се формира 51-ви щат. Китай завзема част от Сибир, както навремето е предсказала Слава Севрюкова, а Украйна си възстановява границите, които е имала до преди откъсването на Крим през 2014 г. Руските земи на запад остават под контрола на марионетни и настройвани една срещу друга новосформирани държавици, повечето от които с преобладаващо руско население. Някои от тях са доминирани от американците, а други от азиатския им съперник. Една от новите страни е Волжска България, която има щастието да възкръсне като феникс от пепелта след многовековно отсъствие от политическата карта, но не и късмета да избегне зловредната американска прегръдка.

  На 3 март 2078 г. около 3:30 ч. българско време, Щатите (затвърдили се като империя на мрака) налагат пакет от санкции на продължаващата от десетилетия шеметно да се въздига Народна Република България (последната, съвсем скоро след това ще се нарече и "Велика"). След поемането на властта от ПП Възраждане и д-р Костадинов, бившата американска колония все повече се превръща в царство на светлината и остров на здравия разум насред море от евроатлантическа деградация. Неприятелският акт идва часове преди да започнат грандиозните всенародни тържества по случай 200 години от освобождението от турско робство и 55 години от изборите на които Възраждане става първа политическа сила за пръв път (като от тогава насам партията печели всички последващи гласувания).
За пореден път в последните седмици, янките нарушават въздушното пространство на сравнително малката по площ и отдавна неутрална балканска страна. Недоволни от факта, че последната не желае да коленичи пред тях, както вече в една или друга степен са направили почти всички останали по света, те я провокират. Целта им е България да атакува първа някоя от базите им на Балканите. И така планираната от тях инвазия да изглежда оправдана в очите на хората по света, а армията им да е по-мотивирана да се сражава в това толкова отдалечено от границите им място. В няколко популярни американски предавания се гаврят с българския народ и неговите национални герои. Това прелива чашата на търпението на гордото и благоденстващо българско общество, което продължава да е под управлението на избираните с голямо мнозинство люде от фамилията Костадинови. Вдъхновител и водач на великата ни нация в онази славна година е Крум Тодоров Костадинов (внук на д-р Костадин Костадинов и най-малък син на сина му Тодор). Крум Костадинов, който ще се превърне във втори Крум Страшни за враговете ни.

  Стотици хиляди родни лъвове и лъвици, излизат на спонтанни протести пред американските дипломатически представителства и настояват за сваляне на санкциите, носещи вреди на по-силната от всякога дотогава българската икономика. Настояват и за извинение заради гаврите с националните ни светини. Датата на поредния удар по България не е избрана случайно от задокеанския империалист: някогашен мним приятел, а сега явен противник на светлото бъдеще на Отечестото ни, който не спира да го клевети, опирайки се на огромната си медийна и парична мощ. Потомците на Ботев и Левски настояват и за незабавно прекратяване на продължаващите американски безчинства по света (включително в самите Щати, където потъпкването на свободата на словото далеч не е единственият проблем). Носят се даже слухове за брутални експерименти с хора (най-вече руснаци), което още повече подклажда българския гняв.

  На 11 март българското правителство прекъсва дипломатическите отношения с американската страна след няколкото отказа на последната да изпълни справедливите български искания. На 12 март в 6:32 ч. източноевропейско време, нарводът* Крум Костадинов нарежда въздушна офанзива срещу загниващата задокеанска диктатура все още със статут на велика сила. От свой шпионин американците знаят, че България разполага с нови летателни апарати силно наподобяващи Н.Л.О., но не са наясно нито с бройката им, нито с възможностите им. Предположението им е, че "чиниите" са едва 4-5 (това им е съобщено от български военен, който само привидно е преминел на тяхна страна). Както и че навярно тези машини все още не могат да изминават големи разстояния. Смятат ги за незавършен проект. Подценяването обаче понякога струва много скъпо! В крайна сметка остават неприятно изненадани, когато българите под командването на ген. Михаил Дренчев, достигат за минути крайбрежията им и светкавично се развихрят с 1500 летателни апарата (една от възможностите на които е да стават невидими, сливайки се като хамелеони с околната среда). По-голямата част от американските военновъздушни сили са разгромени от българските "Орел 681" (немалко вражески машини са ликвидирани дори без да бъдат вдигнати във въздуха). Обект на убийствени поражения понася и флота. Ударени са сериозно ключови обекти на сухопътните войски. Изпепелени са военни заводи. Пълната и безусловна капитулация на Америка става факт в рамките на само 33 часа. Наложените срещу България санкции са незабавно свалени. Опитите с хора, които се оказват действителни са преустановени. Американският диктатор Джон Смит и неговата шайка са съдени на специален международен трибунал, проведен в София. Насрочена е междувременно дата за демократични избори. Пред американската държава се отваря вратата към нов, по-добър живот, отдаден на благото на всички нейни граждани и на цялото човечество.

  Ефектът на доминото в следващите седмици довежда до падането на редица марионетни проамерикански правителства. Светът е шокиран! По искане на страната победител, НАТО е разформировано. Пактът на който така силно са се надявали слугите на злото се сгромолясва като картонена кула пометена от ураган. Страните членки на тази престъпна организация са като парализирани от отровата на кралска кобра по време на специалната военна операция. Научавайки как българските въздухолети, с невиждана ярост в човешката история и със стряскаща лекота, безмилостно помитат армиите на чичо Сам, те го оставят на собствените му сили. Докато трае смазващият бой на американска територия, произведенията на българския гений извършват демонстративни полети над градове в Западна Европа и Канада. Респектиращите полети имащи характер на парад на победата са придружени със заповед към съответните държавни власти за ненамеса в българо-американския конфликт. Също и със заплаха, че ако се включат във войната ще получат солидни порции пердах.

  Като символ на благодарност за освобождението на американския народ и като израз на желание за мир, новият им държавен глава Удро Тръмпсън нарежда Статуята на свободата да бъде изпратена в музей и на нейно място да бъде поставен внушителен паметник на Васил Левски. Холивуд се заема да заснеме впечатляваща копродукция с Ню Бояна филм, посветена на живота на великия ни революционер. От благодарност към спасителната роля на България, редица нови и стари страни по света последват американския пример и също поставят в градовете си статуи на Апостола.

  В доскоро окупираните руски земи биват преустановени западната и китайската власт и се създава Нова Рус, която докато си стъпи на краката е под управлението на български губернатор. Дали отделните руски държави ще се обединят в една - тяхна работа, времето ще покаже. България няма нито да ги насърчава, нито да им пречи, но и на тях като на победените западняци ще бъде забранено да водят войни. За всеки въпрос, който счетат че е достатъчно основание за война, те също ще бъдат задължени да се обръщат към Народна Република Велика България, която да играе ролята на арбитър в отношенията им. След Деня на победата, освободени от западния и китайския гнет, руснаците започват бавно, но сигурно да подобряват своя живот, ползвайки се със закрилата на своя по-малък, но и по - силен брат българите.
 
  Ликуват народите по света, виждайки как изгрява зората на свободата. След 13 март (деня на американската капитулация), светът няма да е никога същият. Богинята на щастието постепенно започва да озарява с усмивката си цялото човечество, а името "българин" звучи по-гордо от всякога. България изживява диамантен век. Българският език става изключително популярен и в победения Запад, и на Изток. Даже в Китай писмеността ни постепенно измества по популярност латиницата от второто място. Езикът свещен на нашите деди постепенно се утвърждава като универсално средство за общуване.


--------------------------------------

Пояснителна бележка:

*нарводът - производно на "нарвод" (народен водач)



Гласувай:
3



1. dobrodan - Имаш да направиш три важни за теб неща.
29.10.2022 23:10
Първо - сменяш дилъра.
Второ - отиваш на казана да превариш ракията поне още два пъти.
Трето - да затвориш контакта до леглото си с детски предпазител, струва стотинки в железариите.
цитирай
2. hranislav - Имам идея за втора част
06.11.2022 14:23
А тъпите съвети си ги запази за някой друг. Ако съм пропуснал да ти го кажа, сега ти го казвам - не ми е приятно да ми коментираш нещата. Имаш си свой блог. Не искам разни отрепки да драскат на моите страници. Много си нагъл.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hranislav
Категория: Други
Прочетен: 656725
Постинги: 439
Коментари: 467
Гласове: 1293
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930